Zelf was ik altijd al een echte lekkerbek en hou ik van koken en gezellig tafelen. Toch ontdekte ik al snel de voordelen van een gezonde en volwaardige voeding voor mijn lichaam en geest. Als mama van drie probeerde ik daarom ook elke dag opnieuw mijn kennis over voeding toe te passen. Maar ik wou er snel nog meer over weten.

Daarop besloot ik een opleiding voedingstherapie te volgen op het CERDEN instituut in Brussel (Centre Européen pour la Recherche, le Développement et l’Enseignement de la Nutrition et de la Nutrithérapie). Daarnaast verrijkte ik mijn passie en kennis rond voeding nog meer met een praktische opleiding op basis
van het concept van levende voeding (‘alimentation vive’ – Pol Grégoire ® bij “De La Vie Dans Ma Cuisine”).

Daar ik volledig overtuigd ben van de weldaden van een gezonde en lekkere voeding, wil ik mijn energie en kennis dan ook overbrengen: ik start met Foodamental om te bewijzen dat een gezonde en evenwichtige voeding binnen ieders handbereik ligt !

Door middel van verschillende formules: bij mij, bij u, in uw bedrijf of in de keuken wil ik u helpen bij het samenstellen van een duurzame evenwichtige voeding en bij het maken van de juiste keuzes, elke dag opnieuw, zodat u zich weer optimaal en energiek voelt.